Main Stage Image

GARANCIJA CHEVROLET VOZILA

Svakom vlasniku Chevrolet vozila proizvođač garantuje da je kupljeno vozilo proizvedeno i kontrolisano prema najstrožijim normama kvaliteta. Verujući u kvalitet, tehnologiju i opremu svojih vozila, Chevrolet od 01.januara 2012 može da Vam ponudi sledeće garantne uslove:

  • 2 godine bez obzira na pređenu kilometražu
  • 5 godina, ili pređenih 150.000km u zavisnosti koji uslov se pre ispuni
  • 6 godina garancije protiv korozije
  • 3 godine asistencije Chevrolet Euroservisa

 

Kao vlasnik Chevrolet vozila dobijate besplatnu pomoć na putu 24 časa dnevno, besplatno šlepanje do najbližeg ovlašćenog servisa, kao i alternativne vidove transporta u određenim okolnostima, i to u trajanju od 36 meseci od datuma prve registracije.

Garancija se vezuje za vozilo, a ne za osobu. Novi vlasnik vozila će imati ista garantna prava unutar garantnog roka. U slučaju prodaje vozila, stari vlasnik je dužan da preda svoju garantnu knjižicu novom vlasniku.

Naš cilj je pružiti Vam izvanredan vlasnički doživljaj. Naša obaveza je osigurati Vam zadovoljstvo sa Vašim novim Chevroletom.

Mi želimo Vaše potpuno zadovoljstvo i pozivamo Vas da nam se obratite za sve servisne potrebe, kako za vreme, tako i posle isteka garantnog roka.

Napomena: Uslovi 5-godišnje garancije i ograničena kilometraža na 150.000km nisu važeće za  taxi udruženja, rent-a-car kompanije i auto škole. Ove kategorije imaju 3-godišnju fabričku garanciju ili 100.000km, koji uslov se pre ispuni. Kontaktirajte nas za više detalja.

Povratak na vrh


Đelmaš auto d.o.o.


Endija Vorhola 14,
Julino brdo
11147 Beograd

Tel: 011/30-55-222
Fax: 011/35-50-666

RADNO VREME SERVISA:
9-17h (radnim danima)
Subotom ne radimo

  • Polovna vozila
  • servisna akcija