Main Stage Image Main Stage Image Main Stage Image Main Stage Image Main Stage Image

O nama

Đelmaš auto, ovlašćeni prodajno-servisni Chevrolet centar, svojim predanim radom i pažnjom prema klijentu, već nekoliko godina, ostvaruje najbolje prodajne rezultate u Srbiji.

Potvrdu uspeha dao je i sam proizvođač dodelivši „Master award“ nagrade, najveće priznanje, koje predstavlja obavezu i dodatni motiv za dalja usavršavanja i napredovanja, kako na polju prodaje, tako i u pružanja kvalitetne usluge.

Miodrag Mika Đelmaš, sportski vozač, čovek neobične energije, počeo je da radi u svojoj radionici u svom „Auto sport servisu” 1987. godine.

Kada se povede priča o početnim danima i nastanku Đelmaš auta, onda priča izgleda ovako:

Samostalna zanatska automehaničarska radnja „Auto sport servis“ otvorena je 1987. godine. Vrlo brzo dobar glas je počeo da prenosi vest o zanimljivoj ideji sportskog vozača Mike Đelmaša da spoji sport i posao. Mala radionica je uskoro postala jedinstvena i originalna, a broj mušterija i posetilaca sve veći. Tada se u „Auto sport servisu“ obavljala kompjuterska reglaža trapova i kompjuterska dijagnostika motora na uređajima „Hofmann“, pa je na taj način „Auto sport servis“ postao jedan od pionira modernog poslovanja u oblasti automehanike.

Godine 1988. „Auto sport servis“ postaje ovlašćeni serviser vozila marke „Mitsubishi“, a dve godine kasnije potpisuje ugovor sa Slovenija Lesom iz Ljubljane za servisiranje i održavanje automobila marke „Hyundai“.

Mika Đelmaš nastavlja sa napretkom, odlazi u Francusku, u fabriku Peugeot i posle dogovora sa tada glavnim čovekom Peugeota, Erikom Peugeot-om, preuzima takmičarski Peugeot 306 SP i dobija pravo za servisiranje vozila marke Peugeot. Kako na poslovnom, tako i na sportskom planu, Mika ostvaruje svoje ciljeve i u takmičarskim sezonama 2000. i 2001. godine u Šampionatu Jugoslavije u automobilizmu na kružnim stazama osvaja još dve titule prvaka države.

Osnovna delatnost “Auto sport servisa” je bila održavanje I servisiranje vozila, ali želja porodice Đelmaš da proširi poslovanje na prodaju vozila I rezervnih delova im je otvorila put ka pridruživanju najvećem svetskom proizvođaču automobila GENERAL MOTORS-u, koji sa 100 godina postojanja danas obuhvata Chevrolet, Opel, Cadilac, GMC, Hummer, Buick, Vauxhall, Holden, GM Daewoo… Širenjem poslovanja i osnivanjem Đelmaš auta, na mestu male montažne radionice gde je 1987. godine počeo put ka vrhu, porodica Đelmaš uređuje prostor od 1680m², gde dominira servis sa 10 radnih mesta, veliki izložbeni prostor, kancelarijski, magacinski prostor, prodavnica rezervnih delova, veliki parking kao I café galerija sa koje uz osveženje možete posmatrati popravku Vašeg automobila.

Đelmaš auto je osnovan sa idejom da na jednom mestu svojim kupcima I ljubiteljima automobila pruži sve, od izbora novog automobila do samog održavanja I servisiranja.

U SERVISU Đelmaš auta, pored zastupništva za Chevrolet vozila, servis pruža sledeće usluge i za vozila drugih proizvođača:

• Servisiranje i održavanje putničkih i dostavnih vozila
• Kompjuterska dijagnostika putničkih i dostavnih vozila svih
   proizvođača
• Limarske i farbarske radove
• Servis i punjenje klima uređaja
• Montaža/demontaža i balansiranje pneumatika
• Reglaža trapa
• Ugradnja dodatne opreme (radio aparata, alarma, parking senzora, navigacije...)
• Prodaja i ugradnja originalnih rezervnih delova
• Perionica

Nove usluge Đelmaš auta:
• Procena i savetovanje pri kupovini polovnih automobila
• Komisiona prodaja Vaseg automobila

Uz pomoć najsavremenijih uređaja za kompletnu dijagnostiku motora I najkvalitetnijih fabričkih alata I osoblja, svaki kvar će biti otklonjen u što kraćem roku, uz pristupačne cene I visok nivo kvaliteta.

Veliko iskustvo u servisiranju I održavanju velikih svetskih brendova od 1987.godine, kao i mesto Đelmaš auta na domaćem tržištu, koje sigurno čuva kvalitetom usluge i stalnim napredovanjem i praćenjem novih trendova, Vam je garancija da ćete uživati u vožnji I sa Vašim Chevroletom preći još mnogo sigurnih kilometara.

Osvojene nagrade:

Povratak na vrh


Đelmaš auto d.o.o.


Endija Vorhola 14,
Julino brdo
11147 Beograd

Tel: 011/30-55-222
Fax: 011/35-50-666

RADNO VREME SERVISA:
9-17h (radnim danima)
Subotom ne radimo

  • Polovna vozila
  • servisna akcija