Main Stage Image

Finansiranje

Pored klijenata koji svoj novi Chevrolet plaćaju gotovinski, sve je veći broj onih koji se odlučuju da kupovinu obave nekim od modela finasiranja – na kredit, odnosno lizing. Na prvi pogled izbor između kredita i lizinga i nije tako težak zadatak. Međutim, kada svemu  dodamo raznolikost ponuda i uzmemo u obzir ukupan broj banaka i lizing kompanija koje se nalaze na srpskom tržištu, lako je zaključiti da je izbor najboljeg načina finasiranja delikatan posao.

Pre konačne odluke potrebno je upoznati se sa uslovima koje nam daju banke, odnosno lizing kompanije. To znači da treba obići sve finasijske ustanove u gradu, pričati sa njihovim savetnicima, doći na red za razgovor o uslovima finansiranja, pregledati sadržaje sajtova…

Međutim, dolaskom u prodajni salon Đelmaš auta, imate jedinstvenu priliku da se na jednom mestu informišete o svim kreditima i lizing aranžmanima koji su u ponudi na našem tržištu. Kod nas možete saznati sve o finansijskim detaljima – kalkulacijama, specifikacijama potrebne dokumentacije i uopšte o izgledu same procedure. I ne samo to, obezbedili smo da sve  obrasce za kredit i lizing preuzmete kod nas, a nakon njihovih ažuriranja, može ih predati nama, bez odlaska u banku, odnosno lizing kuću u prvoj fazi posla.

Mi svakodnevno sarađujemo sa finasijskim institucijama, čime stičemo dragoceno znanje i iskustvo. Sa zadovoljstvom ćemo ga podeliti sa Vama i time Vam pomoći u izboru najboljeg načina finansiranja!

Povratak na vrh


Đelmaš auto d.o.o.


Endija Vorhola 14,
Julino brdo
11147 Beograd

Tel: 011/30-55-222
Fax: 011/35-50-666

RADNO VREME SERVISA:
9-17h (radnim danima)
Subotom ne radimo

  • Polovna vozila
  • servisna akcija