Naš početak datira davne 1987 godine osnivanjem male porodične firme SZAR “Auto sport servis”, koja se bavila popravkom vozila, prva na prostorima bivše Jugoslavije radila kompjutersku reglažu trapova, kompjutersku dijagnostiku na motorima i balansiranje točkova, i to sve na uređajima firme “Hofmann”. 1988 godine postajemo ovlašćeni serviser MITSUBISHI vozila, a 2 godine kasnije potpisujemo ugovor sa Slovenija Lesom iz Ljubljane za servisiranje i održavanje automobila marke HYUNDAI.

Naš servis svih ovih godina nije bio samo poznat po servisiranju i održavanju MITSUBISHI i HYUNDAI vozila, već i po pripremi i pravljenju takmičarskih automobila kako za domaći šampionat tako i za mnoga takmičenja u inostranstvu.Vlasnik Miodrag Mika Đelmaš je poznat u domaćem automobilizmu osvajanjem brojnih nagrada i šampionskih titula u zemlji i inostranstvu. Zahvaljujući talentu koji je nasledio od svog oca Dragoljuba, višestrukog šampiona u motociklizmu, Mika profesionalnu karijeru trkača počinje 1974 godine učešćem na kružnim trkama. Veliki uspesi i sjajni rezultati takmičarskih vozila iz “Auto sport servisa”, omogućili su mu da uz pomoć prijatelja Lasla Seleša i Dragoljuba Leki ća prvi put ode u fabriku Peugeot radi predstavljanja kako svojih sportskih tako i poslovnih ideja. Poseta i pregovori sa gospodinom Erikom Peugeot-om su se isplatili i Mika već iste godine dobija takmičarski Peugeot 106 rally i postaje ovlašćeni serviser, a Verano Motors dobija zastupništvo za sva Peugeot vozila.


Osnovna delatnost SZAR “Auto sport servisa” je bilo održavanje i servisiranje vozila, ali naša želja da proširimo poslovanje na prodaju vozila i rezervnih delova nam je otvorila put ka pridruživanju najvećem svetskom proizvođaču automobila GENERAL MOTORS-u, koji sa 75 godina postojanja danas obuhvata Chevrolet, Opel, Hummer, Saab, Cadilac, GMC, Pontiac, Buick, Vauxhall, Saturn, GM Daewoo, Holden… Širenjem poslovanja, postajemo ĐELMAŠ AUTO i uređujemo prostor od 1680m2, koji obuhvata veliki izložbeni prostor, servis sa 10 radnih mesta, kancelarisjki, magacinski prostor, prodavnicu rezervnih delova, veliki parking kao i café galeriju sa koje uz osveženje možete posmatrati popravku Vašeg automobila.

Đelmaš auto je osnovan sa idejom da na jednom mestu svojim kupcima i ljubiteljima automobila pruži sve, od izbora novog automobila do samog održavanja i servisiranja. Na jednom mestu, u salonu Đelmaš auta, možete se upoznati sa svim modelima poznate svetske firme CHEVROLET, njihovom opremom, bojama, cenama, uslovima kupovine, gde će vam u prijatnom ambijentu ljubazno i stručno osoblje biti na raspolaganju. Takodje nudimo mogućnost svakom nasem klijentu da proba model koji mu se dopada, kako bi stekao potpuni utisak koji CHEVORLET automobili pružaju od udobnosti, sigurnosti do prijatne vožnje. Posle ovakve vožnje lako se možete odlučiti da li je Vaš favorit mali gradski automobil spark , elegantni aveo , sportski, brzi lacetti , porodični, prostrani lacetti karavan ili udobne luksuzne limuzine epica captiva koje se veoma lako snalaze u svim sredinama.

Pružamo usluge celokupnog servisa, koji obuhvata servisiranje u garantnom i vangarantnom roku, limarsko-farbarske radove, ugradnju radio aparata, alarma, kao i prodaju i ugradnju orginalnih rezervnih delova, na koje dajemo 2 godine garancije. Uz pomoć najsavremenijih uređaja za kompletnu dijagnostiku motora i najkvalitetnijih fabričkih alata i osoblja, svaki kvar ce biti otklonjen u što kraćem roku, uz pristupačne cene visok nivo kvaliteta. Veliko iskustvo u servisiranju i održavanju MITSUBISHI, HYUNDAI, i dugo godina, PEUGEOT vozila, Vam je garancija da ćete uživati u vožnji i sa Vašim Chevroletom preći još mnogo sigurnih kilometara.